×

In de vakantie periode van 16 juli tot en met 24 augustus is het vanwege wisselende roosters niet mogelijk online afspraken te maken. Wij verzoeken u voor een afspraak met de praktijk te bellen, of langs te komen aan de balie.

Van 16 juli t/m 3 augustus is dokter Eland met vakantie. Van 1 augustus t/m 24 augustus zijn dokter Van Santen en dokter Oei op vakantie. De praktijk zal normaal geopend blijven. Door vakanties van assistentes kan het zijn dat verrichtingen zoals bloed prikken aan bepaalde tijden gebonden is, of zullen worden verwezen naar posten van het huisartsenlaboratorium STAR-SHL.

Tijdens de vakantieperiode is er geen avondspreekuur!

 

Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Onze praktijk heeft scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. Wij doen mee aan de opleiding tot doktersassistente, en voor het Erasmus MC begeleiden wij regelmatig co-assistenten die in opleiding zijn tot arts. Vanaf september 2015 zijn we nog intensiever betrokken zijn bij de opleidingen van artsen. Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk is een opleidingspraktijk voor de specialisatie van huisartsen. Dokter Eland en dokter Van Santen zijn huisartsopleiders en er zal regelmatig in onze praktijk een arts in opleiding zijn tot huisarts.

28 februari 2017 heeft mevr. N. Bergen haar opleidingsjaar met goed gevolg bij ons afgerond en tussen 1 maart 2017 en 1 maart 2018 was mevr. T. Boutkan bij ons in opleiding. Ook zij heeft haar eerste opleidingsjaar inmiddels succesvol afgerond en wij zullen haar erg gaan missen.

Per 1 maart 2018 zal dhr. W. Beereboom met zijn eerste jaar van de huisartsopleiding bij ons beginnen. Hij is al geruime tijd werkzaam als arts en heeft met name ervaring in de chirurgie, intensive care en urologie opgedaan. Hij doet zijn werkzaamheden in nauw overleg met de aanwezige huisartsen en zijn werk zal altijd worden doorgesproken met een opleider.