Ons zorgaanbod

Spreekuur en visite

Door de Coronacrisis zijn er veel dingen veranderd. We bellen meer en gebruiken de mogelijkheid van een videoconsult. Alle spreekuren worden op afspraak ingepland.

Lees meer

Ons team

Alle medewerkers beschikken over de juiste diploma's en kwalificaties om hun taak goed te kunnen uitvoeren, of zijn daarvoor in opleiding. In onderstaand overzicht kunt u zien wie er bij ons werken en welke functie zij hebben. Van de artsen staat het BIG-nummer genoemd, waarmee hun kwalificaties terug te vinden zijn in het Register Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG-register).

Lees meer

Keuringen en verklaringen

Sinds 2019 doen wij geen medische keuringen meer en medische verklaringen mogen wij niet geven. Lees er op deze pagina meer over.

Lees meer

Opleidingspraktijk

Onze praktijk besteedt aandacht aan scholing en opleiding. Wij zijn een opleidingspraktijk voor doktersassistentes, en voor het Erasmus MC begeleiden wij regelmatig studenten en co-assistenten die in opleiding zijn tot arts. Vanaf september 2015 zijn we ook gestart met het begeleiden van artsen die zich specialiseren tot huisarts. Dokter Eland en dokter Van Santen zijn erkende huisartsopleiders en er zal vrijwel altijd in onze praktijk een arts in opleiding zijn tot huisarts.

Lees meer

Stoppen met roken!!