In de periode van 15 juli t/m 30 augustus zijn vanwege aansluitende vakanties van de artsen minder on-line afspraken beschikbaar.

Dokter Van Santen en dokter Oei zijn afwezig van 15 juli t/m 9 augustus. Dokter Eland is afwezig van 12 augustus t/m 30 augustus.

Onze vaste waarnemend huisarts dokter Flinkenflögel zal in die periode samen met de aanwezige huisartsen de zorg voortzetten. 

Feedback

Graag ontvangen wij uw feedback voor onze interne kwaliteitscontrole. Bent u bij één van de huisartsen op spreekuur geweest, dan kunt u via onderstaande link een beoordeling over de huisarts invullen. Ook kunt u een beoordeling doen over de praktijk. Hartelijk dank voor uw moeite!

Beoordeling Dhr. P.W. Eland

Beoordeling Mevr. R. Noordegraaf

Beoordeling Dhr. D.M.K.H. Oei

Beoordeling Mevr. C.H. van Santen

Beoordeling Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

 


Compliment, suggestie of klacht?

Om u van goede zorg te voorzien hebben wij uw mening hard nodig. Zowel signalen over wat er goed als fout gaat zijn voor ons van groot belang. Uiteraard kijken wij kritisch naar ons eigen handelen en daar waar we knelpunten ervaren proberen we te zorgen voor een passende aanpak. 

Toch is niets zo belangrijk als het oordeel van onze patiënten. Dankzij uw compliment, suggestie of klacht kunnen wij de zorg- en dienstverlening aan u en anderen verbeteren.

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. Als u dit anoniem wilt doen en geen reactie wilt ontvangen, vul dan geen geldig mailadres in. Indien u uw email wel invult ontvangt u altijd bericht.


Contact
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely