Feedback

Het is weer tijd voor onze patiëntenenquêtes!


Wij willen u vragen om op onze website een beoordeling in te vullen over uw huisarts en/of over de praktijk. Wij hebben de resultaten hard nodig om de kwaliteit van onze zorg op een eerlijke manier te testen.

Graag ontvangen wij ook uw feedback voor onze interne kwaliteitscontrole. Bent u bij één van de huisartsen op spreekuur geweest, dan kunt u via onderstaande link een beoordeling over de huisarts invullen. Ook kunt u een beoordeling doen over de praktijk.

Hartelijk dank voor uw moeite!

Over de huisartsen (klik op de naam voor de enquête):


Mevr. T. Boutkan

Dhr. P.W. Eland

Mevr. R. Noordegraaf

Dhr. D.M.K.H. Oei

Mevr. C.H. van Santen

Dhr. T. van der Torre

Over de praktijk (klik hieronder):


Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

 


Compliment, suggestie of klacht?


Onze enquête is niet goed geschikt om sommige dingen door te geven. Zowel signalen over wat er goed als fout gaat zijn voor ons van groot belang. Uiteraard kijken wij kritisch naar ons eigen handelen en daar waar we knelpunten ervaren proberen we te zorgen voor een passende aanpak. 

Toch is niets zo belangrijk als het oordeel van onze patiënten. Dankzij uw compliment, suggestie of klacht kunnen wij de zorg- en dienstverlening aan u en anderen verbeteren.

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. Als u dit anoniem wilt doen en geen reactie wilt ontvangen, vul dan geen geldig mailadres in. Indien u uw email wel invult ontvangt u altijd bericht.

 


Contact
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely