×

In de vakantie periode van 16 juli tot en met 24 augustus is het vanwege wisselende roosters niet mogelijk online afspraken te maken. Wij verzoeken u voor een afspraak met de praktijk te bellen, of langs te komen aan de balie.

Van 16 juli t/m 3 augustus is dokter Eland met vakantie. Van 1 augustus t/m 24 augustus zijn dokter Van Santen en dokter Oei op vakantie. De praktijk zal normaal geopend blijven. Door vakanties van assistentes kan het zijn dat verrichtingen zoals bloed prikken aan bepaalde tijden gebonden is, of zullen worden verwezen naar posten van het huisartsenlaboratorium STAR-SHL.

Tijdens de vakantieperiode is er geen avondspreekuur!

 

Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Klachten? Help ons om dat te voorkomen!

Hoewel alle praktijkmedewerkers zich inzetten voor een zo goed mogelijke zorg, gaan er ook in onze praktijk dingen mis. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat we van u horen waar en wanneer dingen mis gaan. U kunt bij het formulier Beoordeling uw klacht of opmerking aan ons doorgeven. Vergeet u daarbij niet uw contactgegevens te vermelden als u wil dat we daarover contact met u opnemen. In het formulier kunt u aangeven wat er in uw ogen is mis gegaan. 

Dank voor uw feedback.


Niet tevreden over de afhandeling van de klacht, of liever een onafhankelijke beoordeling?

Voor een onafhankelijke klachtenafhandeling is de praktijk aangesloten bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg. Op hun site kunt u alles lezen over hun dienstverlening bij een eventuele klacht.

https://www.skge.nl/

Of download hier de folder:

Folder SKGE