In de periode van 15 juli t/m 30 augustus zijn vanwege aansluitende vakanties van de artsen minder on-line afspraken beschikbaar.

Dokter Van Santen en dokter Oei zijn afwezig van 15 juli t/m 9 augustus. Dokter Eland is afwezig van 12 augustus t/m 30 augustus.

Onze vaste waarnemend huisarts dokter Flinkenflögel zal in die periode samen met de aanwezige huisartsen de zorg voortzetten. 

Klachten?

Klachten? Help ons om dat te voorkomen!

Hoewel alle praktijkmedewerkers zich inzetten voor een zo goed mogelijke zorg, gaan er ook in onze praktijk dingen mis. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat we van u horen waar en wanneer dingen mis gaan. U kunt bij het formulier Beoordeling uw klacht of opmerking aan ons doorgeven. Vergeet u daarbij niet uw contactgegevens te vermelden als u wil dat we daarover contact met u opnemen. In het formulier kunt u aangeven wat er in uw ogen is mis gegaan. 

Dank voor uw feedback.


Niet tevreden over de afhandeling van de klacht, of liever een onafhankelijke beoordeling?

Voor een onafhankelijke klachtenafhandeling is de praktijk aangesloten bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg. Op hun site kunt u alles lezen over hun dienstverlening bij een eventuele klacht.

https://www.skge.nl/

Of download hier de folder:

Folder SKGE