×

In de vakantie periode van 16 juli tot en met 24 augustus is het vanwege wisselende roosters niet mogelijk online afspraken te maken. Wij verzoeken u voor een afspraak met de praktijk te bellen, of langs te komen aan de balie.

Van 16 juli t/m 3 augustus is dokter Eland met vakantie. Van 1 augustus t/m 24 augustus zijn dokter Van Santen en dokter Oei op vakantie. De praktijk zal normaal geopend blijven. Door vakanties van assistentes kan het zijn dat verrichtingen zoals bloed prikken aan bepaalde tijden gebonden is, of zullen worden verwezen naar posten van het huisartsenlaboratorium STAR-SHL.

Tijdens de vakantieperiode is er geen avondspreekuur!

 

Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Onze praktijk is alleen nog geopend voor nieuwe patiënten die:

  • buiten het werkgebied wonen van hun huidige huisarts
  • in postcodegebied 3034 wonen

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanmelding. Wij willen u verzoeken om zo snel mogelijk na inschrijving uw vorige huisarts hiervan op de hoogte te stellen, en deze te vragen om de medische gegevens naar ons te sturen.

NB: Voor patiënten die in een (voormalig) verzorgings- of verpleeghuis wonen gelden aparte afspraken, informeer hiernaar bij de assistente.


Afbeeldingsresultaat voor engelse vlag

Our practice only accepts new patients who:

  • don't have a GP in the vicinity
  • are living within the area of postal code 3034

All doctors speak English, and doctor Oei also speaks German. Becoming a patient is easy: when you fill out the subscription form below, all necessary information will be sent to you.

 

 

Uw gegevens / Your details

Personen die u wilt inschrijven /Persons you want to register

Persoon 1

Algemeen