Vaccinatie van start

Deze pagina is alleen van belang voor de mensen die al door ons zijn gevaccineerd, of al een afspraak hebben voor een vaccinatie door ons.

Heeft u vragen over het vaccinatiebeleid, bel ons dan alstublieft NIET! U kunt alle informatie vinden op de site van de rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

of u kunt bellen met: 0800 1351.

De informatie verandert zo snel dat wij deze niet kunnen bijhouden op de website. De vragen erover zorgen voor een overbelasting van onze praktijk waardoor de normale zorg in het nauw kan komen!

Op donderdag 20 mei zal er een grote prikronde zijn voor iedereen die nog door ons moet worden gevaccineerd. De uitnodigingen daarvoor zijn verstuurd. Deze prik zal in de praktijk worden gegeven:

Donderdag 20 mei 
Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk
Paradijslaan 48
15:00 - 18:00


Voor iedereen die komt en voor iedereen die al eerder van ons een 1e prik heeft gehad staat de 2e prik gepland voor dinsdag 29 juni. Deze wordt op een andere plaats gegeven:

Dinsdag 29 juni
Sporthal Schuttersveld
Crooswijksestraat 93
17:00 - 20:00


Patiënten die op 6 april zijn geprikt en iedereen die daarna voor de 1e keer is geprikt in de praktijk is voor deze 2e vaccinatie uitgenodigd.

Belangrijk bij uw bezoek
• Neem de oproepkaart mee
• Neem uw ID, paspoort of rijbewijs mee
• Vul de gezondheidsverklaring in en neem deze mee
• Draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand
• Draag kleding waarbij u uw bovenarm makkelijk bloot kunt maken
• Na de vaccinatie moet u nog een kwartier plaatsnemen in de wachtruimte

Toestemming:
Vaccinaties worden in Nederland bijgehouden, maar wij mogen niet zonder uw toestemming doorgeven dat u gevaccineerd bent. Geef daarom toestemming voor het delen van de vaccinatiegegevens op de oproepkaart.

Klik hier voor meer informatie over de landelijke registratie

Mag of wilt u geen vaccinatie?
Als u geen vaccinatie mag of wilt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via het formulier onderaan deze pagina. Geef hierbij aan of u een volgende keer wilt worden opgeroepen of helemaal geen vaccinatie wenst.

Klik hier voor een korte infographic over de vaccinatie.

Uw gegevens / Your details
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely