Spreekuur en visite

Alle spreekuren worden op afspraak ingepland. Er wordt op alle dagen spreekuur gedaan tussen 8:00u en 11:00u en tussen 13:30u en 15:30u, maar op verzoek of bij spoedgevallen kan er van die tijden worden afgeweken in overleg met arts of assistente. Bovendien is er elke woensdag een avondspreekuur van 17:00u tot 18:45u.

NB: elke dag zijn er nog diverse plekken vrij voor dezelfde dag, indien u vroeg belt kunt u daarvan gebruik maken!

Hoe kan ik een afspraak maken?

Op alle werkdagen is er zowel 's ochtends als 's middags een afsprakenspreekuur. U kunt telefonisch of aan de balie afspraken maken gedurende onze openingstijden. Via deze website kunt u tot middernacht voor de volgende dag afspraken maken, indien nog beschikbaar. Wij verzoeken u om - als u niet op een afspraak kunt komen - dit zo snel mogelijk door te geven, zodat deze plaats weer vrij komt voor iemand anders. Als u te laat komt voor een afspraak, is het soms niet mogelijk om deze alsnog te laten doorgaan. In overleg met de assistente wordt er dan een nieuwe afspraak gepland, indien mogelijk en gewenst zelfs op dezelfde dag.

Wie is mijn huisarts?

Onze praktijk is een groepspraktijk; u kunt bij elke arts terecht. Als u een voorkeur heeft kunt u dat bij het maken van een afspraak aangeven. Vaak is het wel handig om voor een probleem dat u al eerder heeft besproken bij dezelfde arts een afspraak te maken. De artsen die in de praktijk werkzaam zijn: 

  • P.W. Eland, huisarts (woensdag, donderdag en vrijdag)
  • D.M.K.H. Oei, huisarts (dinsdag, woensdag en vrijdag)
  • Mw. C.H. van Santen, huisarts (maandag en donderdag)
  • Mw. Noordegraaf, huisarts (maandag)
  • Mw. L. Korteweg, huisarts i.o. (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag)

NB In vakanties en bij nascholingen kunnen bovengenoemde dagen wisselen.

Kan ik ook telefonisch een vraag stellen?

U kunt telefonisch vragen aan de assistente doorgeven, met het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Zij kan het bespreken met de huisarts, of de huisarts vragen om u terug te bellen.


Komt de dokter ook aan huis?
Als u niet in staat bent om naar de praktijk toe te komen, kan de huisarts ook bij u langs komen. Visites kunnen via de assistente worden aangevraagd. Indien u wilt dat de visite nog dezelfde dag moet worden afgelegd, kunt u dit het beste in de ochtend aanvragen. Meestal worden de visites tussen de middag gedaan.


Hoe kan ik medicijnen bestellen? 
Herhaalrecepten van apotheken Benu Crooswijk, Ramleh, Exler Noordplein, Rozenburg en Spannhof mogen direct bij de apotheek worden aangevraagd. Voor andere apotheken, of als het gaat om bijzondere medicijnen kunt u contact opnemen met onze praktijk, of bestellen via deze site: link naar receptenformulier.

- Benu Crooswijk (voorheen Mediq Meerburg)
- Ramleh
- Exler Noordplein
- Rozenburg
- Spannhof

Wat voor extra onderzoek wordt er in de praktijk gedaan?
Naast het medische onderzoek door de huisarts hebben we in onze praktijk mogelijkheden voor verschillende aanvullende onderzoeken:

- bloedonderzoek
- urineonderzoek
- weefsel- en wondkweken
- uitstrijkjes
- ecg (hartfilmpje)
- spirometrie (longfunctieonderzoek)
- vaatdoppler (bloedvatonderzoek)
- 24-uurs bloeddrukmeting