×

In de vakantie periode van 16 juli tot en met 24 augustus is het vanwege wisselende roosters niet mogelijk online afspraken te maken. Wij verzoeken u voor een afspraak met de praktijk te bellen, of langs te komen aan de balie.

Van 16 juli t/m 3 augustus is dokter Eland met vakantie. Van 1 augustus t/m 24 augustus zijn dokter Van Santen en dokter Oei op vakantie. De praktijk zal normaal geopend blijven. Door vakanties van assistentes kan het zijn dat verrichtingen zoals bloed prikken aan bepaalde tijden gebonden is, of zullen worden verwezen naar posten van het huisartsenlaboratorium STAR-SHL.

Tijdens de vakantieperiode is er geen avondspreekuur!

 

Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Onze praktijk heeft scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. Wij doen mee aan de opleiding tot doktersassistente, en voor het Erasmus MC begeleiden wij regelmatig studenten en co-assistenten die in opleiding zijn tot arts. Vanaf september 2015 zijn we nog intensiever betrokken zijn bij de opleidingen van artsen. Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk is een opleidingspraktijk voor de specialisatie van huisartsen. Dokter Eland en dokter Van Santen zijn erkende huisartsopleiders en er zal regelmatig in onze praktijk een arts in opleiding zijn tot huisarts.

Vanaf 1 maart 2018 is in onze praktijk dhr. W. Beereboom werkzaam als huisarts in opleiding. Hij zal naar alle verwachting tot 1 maart 2019 bij ons in de praktijk werkzaam zijn als huisarts. Hij wordt in zijn werkzaamheden gesuperviseerd door dokter Eland en krijgt aanvullend onderwijs van het Huisartseninstituut van het Erasmus MC.


Eerdere huisartsen in opleiding:

Mevr. N. Bergen, 1 september 2015 - 1 maart 2017
Mevr. T. Boutkan, 1 maart 2017 - 1 maart 2018