×

In de vakantie periode van 16 juli tot en met 24 augustus is het vanwege wisselende roosters niet mogelijk online afspraken te maken. Wij verzoeken u voor een afspraak met de praktijk te bellen, of langs te komen aan de balie.

Van 16 juli t/m 3 augustus is dokter Eland met vakantie. Van 1 augustus t/m 24 augustus zijn dokter Van Santen en dokter Oei op vakantie. De praktijk zal normaal geopend blijven. Door vakanties van assistentes kan het zijn dat verrichtingen zoals bloed prikken aan bepaalde tijden gebonden is, of zullen worden verwezen naar posten van het huisartsenlaboratorium STAR-SHL.

Tijdens de vakantieperiode is er geen avondspreekuur!

 

Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Sinds 2011 doen dokter Eland en Oei op woensdagavond tussen 17:00u en 18:30u een extra spreekuur op afspraak. Dit spreekuur wordt de laatste tijd steeds beter gebruikt, en is vooral bestemd voor mensen die vaak overdag niet kunnen door werk of andere bezigheden. Omdat er tijdens het spreekuur geen assistente in de praktijk is, zult u een afspraak hiervoor wel tijdens de normale openingstijden moeten maken. Bij binnenkomst in de praktijk kunt u gewoon in de wachtkamer plaatsnemen, de huisarts zal u dan uit de wachtkamer komen ophalen.