Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

Afbeeldingsresultaat voor medicatie

Herhaalrecepten van apotheken Benu Crooswijk (voorheen Mediq Meerburg), Ramleh, Exler Noordplein, Rozenburg en Spannhof mogen direct bij de apotheek worden aangevraagd. Voor andere apotheken, of als het gaat om bijzondere medicijnen kunt u contact opnemen met onze praktijk, of bestellen via onderstaand formulier

- Benu Crooswijk (voorheen Mediq Meerburg), tel. 010 - 4136737
- Ramleh, tel. 010 - 4522704
- Exler Noordplein, tel. 010 - 4661288
- Rozenburg, tel. 010 - 4123598
- Spannhof, tel. 010 - 4124431

LET OP: herhaalrecepten zijn alleen mogelijk voor medicatie die wij u hebben voorgeschreven, en die u moet blijven gebruiken. Medicatie die u van de specialist heeft gekregen, antibioticakuren of medicijnen die u al meer dan een half jaar niet heeft gebruikt, horen hier dus niet bij! Neem daarvoor contact op met onze praktijk.

Aangevraagde recepten worden op werkdagen om 12:00u door onze praktijk verwerkt, en naar de apotheek gestuurd. 

Wij kiezen ervoor geen verbinding te leggen tussen onze website en uw (medische) dossier, zodat u niet met een DigID hoeft in te loggen. De berichten over uw medicatie worden via het internet ook naar uw mailadres verstuurd en zijn dus niet beveiligd! Als u dat niet wilt, neem dan tel. contact op met onze praktijk voor uw recepten.

Uw gegevens/Your details

Als u uw emailadres doorgeeft, ontvangt u een bevestiging van uw receptaanvraag./If you fill out your email-address, you will receive confirmation of your request for a prescription.

Uw bestelling/Your order
Medicijn/Medicine* Sterkte/Strength Aantal/Dosage Gebruik/Use