Wijkpraktijk Huisartsen Crooswijk

LEES DIT EERST!!

U kunt via onze site een aanvraag doen voor een consult. Daarbij gelden de volgende voorwaarden:

  • de afspraak is voor één klacht en voor één persoon
  • het is niet geschikt voor gynaecologische klachten
  • er is geen plaats voor kleine ingrepen met verdoving

Wij willen u verzoeken om niet 2 aansluitende afspraken te maken, en ook niet zoveel mogelijk onderwerpen te benoemen. In een consult is er echt alleen ruimte voor het serieus bespreken van één klacht, voor één persoon. Er zijn geen mogelijkheden om een dubbel consult of een visite aan te vragen. Dit kunt u alleen telefonisch of aan de balie doen.


Als u een afspraak boekt, ontvangt u direct op het opgegeven mailadres een bevestiging van uw boeking. Let op: de automatisch verzonden mail kan wel eens voor SPAM worden aangezien! Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een ander in te plannen op de vrijgekomen plek.

Wij kiezen ervoor geen verbinding te leggen tussen onze website en uw (medische) dossier, zodat u niet met een DigID hoeft in te loggen. De berichten over uw afspraak worden via het internet ook naar uw mailadres verstuurd en zijn dus niet beveiligd! Als u dat niet wilt, neem dan tel. contact op met onze praktijk voor een afspraak.

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.